“Gevşeme lüksümüz yok”
08 Aralık 2022 17:22

“Gevşeme lüksümüz yok”

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, Kastamonuspor maçının öncesinde açıklamalarda bulundu, Gül “Gevşeme lüksümüz yok. Bu zamana kadar nasılsak bundan sonra da öyle çalışmak zorundayız” dedi

“PENALTI KAÇIRMAK FUTBOLUN DOĞASINDA VAR”

Fırat Gül yaptığı değerlendirmede şunları söyledi : “Skor olarak rahat bir maç gibi görünse bile hazırlık aşaması zor geçti. Rakibimiz Etimesgut Belediyespor ligin en çok kontra ataktan gol bulan takımıydı. Bizimde yediğimiz gollerin çoğu bu karakterdeydi. Maçın başından sonuna kadar buna engel olmak üzerine stratejimiz vardı. Bunu iyi uyguladık ve skora da yansıdı. 1 tane penaltı kaçırdık. Oyuncularıma bunların olabileceğini söyledim. Hataysa bu oyunun içinde futbolun doğasında olan şeyler. Ancak benim için önemli olan futbolcularımın gayretidir. Oyuncularımın hepsinden memnunum. İnşallah bu gayreti sezon sonuna kadar sürdürürüz.”

“TAKIM BİRLİKTELİĞİ BİZİM EN BÜYÜK ARTIMIZ”

“ Kastamonuspor maçı da biraz zor bir maç olacak. Hem rakibin konumu hem de bizim hedefimiz sahayı etkileyecek. Gevşeme lüksümüz yok. Bu zamana kadar nasılsak bundan sonra da öyle çalışmak zorundayız. Bugün lider olduk, hiçbir şey bitmiş değil, lig uzun. Önümüzde 21 maç var. Rakibimizin güçlü tarafları var. Hazırlıklara başladık, maça en iyi şekilde çıkacağız. Rakiplerin maçlarıyla ve skor tahminleriyle ilgili yorum yapmam. Uzun vadeli olarak puan tablosundan ziyade maç maç gidiyoruz. İstediğimiz sonucu almak için rakibe odaklanıyoruz. En büyük artımız takım birlikteliği ve dinamizm.”

X