Gölcük'te olmasını istediğiniz sosyal etkinlikler nelerdir?
Gölcükte olmasını istediğiniz sosyal etkinlikler nelerdir?
  • Sinema
  • Bowling Salonu
  • Balık Ekmek Tekneleri
  • Konserler
  • Lunapark

E-Bülten

Sitemizin yeniliklerinden haberdar olmak için bültenimize üye olabilirsiniz.

Spor

Yavuz’dan dobra açıklamalar

Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, geçtiğimiz akşam yerel bir televizyonda katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Yavuz, geçtiğimiz sezondan bugüne kadar birçok konu hakkında görüşlerini söyledi

12 Eylül 2017 Saat: 17:54
Yavuz’dan dobra açıklamalar

Kocaelispor’un sahasında Utaş Uşakspor’a yenilmesinin ardından camia büyük bir üzüntü yaşamıştı. İç sahada alınan mağlubiyetle moral olarak büyük düşüş yaşayan temsilcimizde Başkan Bahri Yavuz, önceki akşam katıldığı programda önemli meselelere değindi. Bahri Yavuz, geçtiğimiz sezon Altay maçı sabahında vefat eden Serhat Boz’dan, Kozluspor takımından transfer edilen ve beklentilere cevap veremeyen Yasin transferine kadar birçok konuyu dile getirdi.

DURAN TREN ÖRNEĞİ

Başkan Bahri Yavuz katıldığı programda ilk iki senedeki mücadelelerinin duran treni itmek gibi bir şey olduğunu söyledi. Büyük takımların bile büyük harcamalar yapmasına rağmen her yıl şampiyon olamadığını ifade eden Başkan Yavuz, KEV tesislerinde  Eylül sonu Ekim başı gibi ihaleye gidileceğini söyledi. Borçların yapılandırma sürecini de dile getiren Yavuz, Kasım ayındaki taksit sürecine kadar KEV meselesinin halledileceğini söyledi.

HESAP VERECEĞİZ DENİYOR

"KEV Tesisleri ile ilgili de düşüncelerini aktaran Yavuz, "Tesisler spor tesisi arazisi" olarak geçiyor. Üstüne konut, alışveriş merkezi, hiçbir şey yapılamıyor. Sadece spor tesisi yapılabiliyor. Maksimum 10-12 itelersen 16 milyon liraydı. 1 milyon lira üstündeki ruhsatsız binaya kesilen ceza vardı. Biz bu araziyi aldık, uzun süreli tartışmalar sonucunda 40'tan 55 milyon liraya kadar çıkarttık. Belediyedeki insanlar da haklılar "Biz de Sayıştay'a hesap vereceğiz" diyorlar. Ceplerindeki parayı vermiyorlar, devletin parasını veriyorlar” dedi.

DİKKAT ÇEKEN SATIRBAŞLARI

"Tribündeki kardeşimizin öldürülmesi olayı bütün teknik kadroyu etkiledi, 3-4 hafta bir düşüş yaşadık. Büyük takım olmanın gerekliliği bu tarz bir olaydan sonra ayağa kalkmaktır. Biz birkaç hafta bocaladık"

"Benim için Kocaelispor Süper Ligde değilse, İkinci veya Üçüncü Ligde oynamışız çok fark yok."

"Altay maçından sonra soyunma odasına gidip ‘Bu sezon için ben sizden razıyım’ dedim. Eskişehir'deki maçtan sonra taraftarımız şehre nasıl döndüyse, keşke Antalya'daki maçtan sonra da 12 bin kişiyi öyle döndürebilseydik, olmadı."

"Uşak takımı geçen sene BAL'da şampiyon oldu, çıktı. Dün kadrosunda BAL'dan sadece 1 oyuncu vardı. Bu işler böyle dönüyor. Milyonlar harcanıyor. Biz BAL'daki kadromuzu devam ettiriyoruz. Bizim yaptığımız büyük başarı."

"İlk sezonki mücadelemiz adeta duran bir treni itmek gibiydi. Üçüncü senemizde yavaş da olsa tren gitmeye başlamıştı."

"KEV sürecinde de bunu burada alıp buraya koyacağımızı sandık. O süreçte bile zorlandık. Bu kadar mücadeleden ardından gelen süreç bu kadar zor olmamalıydı."

"Şunu da belirteyim, bazı yerlerde okudum, bu süreci belediyenin yavaşlatması gibi bir şey söz konusu değil. Orası vakıf malı olduğundan işler Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde dönüyor. Orayı bile hızlandırmaya çalışıyoruz."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Gölcük Postası Gazetesi ile doğru, tarafsız ve son dakika heberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz